5-годишно дете има нужда от помощ, за да оздравее

Автор: Plovdiv Now 6015
5-годишно дете има нужда от помощ, за да оздравее

5-годишният Бени има сериозно препятствие пред себе си и има нужда от помощ, за да продължи живота си пълноценно, като всички деца на неговата възраст.

Бейхан Димитров е родом от ловешкото село Лисец. На 23.04.2020г е диагностициран с тумор на черния дроб - невробластом. Извършена е операция, но за съжаление лекарите не са успели да изчистят образуванията и са назначени химиотерапии. След 8 вливки се оказва, че образуванията все още не се повлияват. Медиците са поискали да отстранят далака на детето и семейството е решило да потърси второ мнение в Турция.

След направен скенер в турска болница се оказва, че детето има тумор на черния дроб, корема и малко на далака.

„Насочиха ни към хирург, който назначи операция за премахване на образуванията, но без да се премахва далака на детето. Операцията е на стойност 9500 евро. Това е само първия етап от лечението. След операцията вероятно ще се прави лъчетерапия и последния етап на лечението ще бъде трансплантация на костен мозък. Имаме нужда от финансова подкрепа за да започнем да лекуваме детето си. Всяка помощ е от значение. Благодарим на всички дарители. Бъдете живи и здрави“, призовават родителите.

Ето и сметката, по която може да помогнете:

Бейхан Бисеров Димитров
IBAN BG63UNCR70001524186708
BIC UNCRBGSF
УниКредит Булбанк

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина