3300 лева се събраха от благотворителния концерта “Деца помагат на Боян“

Автор: Plovdiv Now 6807
3300 лева се събраха от благотворителния концерта “Деца помагат на Боян“

3300 лева се събраха от благотворителния концерта "Деца помагат на Боян" в залата на СУ "Патриарх Евтимий". Парите ще отидат за лечението в чужбина на болния от левкемия Боян Бонев. Входът беше свободен и имаше дарителски кутии, в които всеки внесе своята лепта, за да помогне на болния от левкемия младеж.
В концерта се включиха над 100 деца - малки певци, танцьори и музиканти от различни школи в града. Владислава Христозова изпълни авторска песен "Деца помагат на деца", която беше написана специално за благотворителна кампания. Най-малкият участник бе 2-годишният Теодор от формация за автентичен фолклор "Куклици". 
Сред участниците бяха Георги Грозев, победител в категория “Изкуство” на седмите годишни награди за талантливи деца на Фондация “Енчо Керязов”, тромпетно трио “GMG” с художествен ръководител Пенчо Пенчев, дует Two A - Александра Момчилова вокал и Александър Дизо - китара, деца от VI В клас.

Изявиха се още танцова формация “Деница” с ръководител Любомира Барбова, формация за автентичен фолклор “Куклици” към ОДК Пловдив с ръководител Виолета Щерева, школа за народни танци с ръководител Лидия Димитрова и школа “Stars Dance Center” с ръководител Надя Стойкова и танцово студио “Магнифик”.

Организаторката Влада Парфенова изказва своите благодарности към всички участници на благотворителната проява, медиите и на всички, които дариха средства за Боян. Лекарите в Германия дават надежда за момчето. Цялата сума за операцията на Боян обаче е повече от 150 хил. евро.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина