32-годишната Биляна се нуждае от средства за спешно лечение

Автор: Plovdiv Now 5586
32-годишната Биляна се нуждае от средства за спешно лечение
Биляна Христова се нуждае от спешно лечение в турска клиника. Необходими са 55 170 евро, които семейството ѝ не е в състояние да подсигури. 32-годишната жена се намира в софийска болница в момента. Диагнозата ѝ е хидроцефалия и гръбначно-мозъчен арахноидит. Получени са след прекаран менингит, три пъти е оперирана, има поставена клапна система, но състоянието ѝ вместо да се подобри, се е влошило, обясни майка ѝ, Боянка Цветкова, медицинска сестра във видинската болница.
 
"Аз не знам, тя с кола няма да може да издържи, защото в момента, в който аз я хващам, като парцалена кукла, буквално, слагам я на количка, поне за мъничко, очичките ѝ играят, вика: "много ми е лошо! Имам напрежение в главата, имам напрежение!" и аз трябва да я сложа да легне. Тя в кола как ще издържи толкова път?! Значи най-вероятно ще трябва линейка", каза майката на младата жена пред БНР.
 
Общо 20 000 евро е нужно да бъдат платени предварително за лечението на Биляна в турската клиника. Престоят на ден в здравното заведение е 1000 евро. Тепърва ще се преценява на място и какво лечение да бъде предприето, посочи още Боянка Цветкова:
 
"Турският професор каза, че задължително клапата, това, което е видял, не работи и ще трябва да се смени всичко, да се направи наново, да се направи ревизия и вече на място ще решат дали има някакви усложнения."
 
Желаещите могат да дарят средства на банкова сметка:
Титуляр: Биляна Ерославова Христова /Bilyana Eroslavova Hristova/.
БАНКА ДСК сметка в евро- IBAN BG88STSA93000027624688 BIC STSABGSF 
и в лева IBAN BG40STSA93000027624679 BIC STSABGSF БАНКА ДСК. 
 
и на https://www.paypal.me/Eroslavova
Revolut :@bilyancl6v Bilyana Hristova

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина