Пловдив ще бъде по-романтичен от всякога днес. 25 двойки ще си кажат заветното „Да” на изнесени церемонии в града под тепетата. Церемониите са планувани на всеки половин час.

Римският стадион и къща „Хиндлиян“ са две от емблематичните места на Пловдив, където влюбени ще се врекат във вечна вярност един в друг. 

Както PlovdivNow вече писа, огледалната дата се оказва една от най-желаните за бракосъчетание. Всички часове са заети от седмици. На всеки половин час ще се извършва ритуал, като десет от двойките ще се бракосъчетаят в Централния дом на младоженците, други девет – в зала „Тракия“, а шест двойки ще сключат брак с изнесени ритуали.

Една от двойките ще каже заветното "да" на Римския стадион, докато други младоженци са избрали уюта на къща "Хиндлиян" за своя паметен момент.

За улеснение на влюбените двойки Община Пловдив разполага с електронна система за записване, която младоженците предпочитат да използват поради ситуацията в страната.

В началото на тази година много двойки избраха да се венчаят и на други две символични дати, отново с повторяемост на цифрите – 20.02 и 22.02, когато общо 32 двойки сключиха брак.