Велосипедист нанася щети по коли в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4503
Велосипедист нанася щети по коли в Пловдив

"Някой знае ли кой е този квартален "Робин Худ" с колело? Ще съм благодарна на всякаква информация", това написа в социалната мрежа Facebook Йоанна Русенова.

Жената твърди, че велосипедист нанася щети по автомобили, паркирани в пловдивския квартал "Христо Смирненски", научи glasnews.bg.

"Започна да нанася щети на доста автомобили от няколко дни, цял блок сме се готови да го поразходим... Щом може да чупи, може и да плаща", написа жената.

Мъж, който живее в квартала от дълги години, споделя в коментарите под поста на Йоанна, че учуден, че се случва подобно нещо. Той предполага, че велосипедистът, за когото се твърди, че уврежда чуждо имущество, е новодомец.

"Нямам идея дори кой може да е, гаранция е някакъв новодошъл пришалец. Аз живея в квартала от както съм роден, тези неща са изключителна рядкост по принцип", споделя Георги Митев.

Междувременно Йоанна Русенова прикрепи снимки към публикацията. На тях се вижда как велосипедистът посяга към чистачките на паркиран автомобил.

"Който унищожи или повреди противозаконно чужда движима или недвижима вещ, се наказва с лишаване от свобода до пет години", гласи чл. 216 от НК.

Йоанна Русенова не е уточнила в публикацията дали е подала сигнал в полицията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина