Старозагорски автомобил карал в насрещното на булевард в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5111
Старозагорски автомобил карал в насрещното на булевард в Пловдив

Старозагорски автомобил карал в насрещното на булевард в Пловдив. За абсурдната ситуация сигнализираха читатели на TrafficNews, който е видял и е успял да заснеме нарушението.

Водачът се е движил по бул. „Христо Ботев” в посока Денталния университет тази сутрин.

„Това камикадзе съвсем спокойно си караше в крайна лява лента в насрещното движение, което в неговия случай се падаше крайна дясна”, разказва читателят ни.

Според пловдивчанина, е възможно водачът да се е объркал, тъй като е с регистрационен номер "СТ 9901 ВА" и най-вероятно не е от града, но въпреки това не оправдава решението му да продължи да се движи срещу всички коли напълно обезпокоен.

„В този случай няма как да не е разбрал, че се движи в насрещното, но вместо да продължи да се движи, трябваше да отбие или просто да направи обратен завой с включени аварийни светлини, за да избегне напълно възможен сблъсък с друг автомобил”, коментират пловдивчани, които не са сигурни кое е най-правилното действие в такъв момент.

"На всичкото отгоре не се и движеше с кой знае колко съобразена скорост, което също е абсолютно безумие при такива обстоятелства", завършват читателите ни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина