„Shake That Хълм 2019“ заформя тази вечер „опасно“ трансово торнадо с VORTEX и специална вечер за RnB феновете

Автор: Plovdiv Now 11223
„Shake That Хълм 2019“ заформя тази вечер „опасно“ трансово торнадо с VORTEX и специална вечер за RnB феновете

Петото юбилейно издание на музикалния фестивал „Shake That Хълм“ през 2019 г. отново представя различни сцени и музикални стилове и с богата програма, която започна вчера и продължава до 1 септември на Младежкия хълм в Пловдив.

В петък вечер, публиката се наслади на музиката на Парапланер, Мила Роберт и Керана и Космонавтите на основната сцена, а Pavel Petrov, VANINA и Yozот се погрижиха за любителите на електронната музика на алтернативната сцена -Vibrant  stage.  

Тази вечер, събота,  се заформя „опасно“ трансово торнадо с лейбъла VORTEX, който отбелязва своята 20-годишнина.  По традиция втората вечер на основната сцена е посветена на RnB феновете. Словореди ще разбъркат еМСи А-Я, PRO2TYPE, Zombie One, NDOE, Homelesz&Splitkid и Hilla.

Дните на поляната отново са изпълнени с множество спортни и артистични активности за малки и големи, а любителите на ръчни изработки могат да се открият подбрана селекция от най-добрите handmade автори по време на традиционнияShake Market.

Хамачена градина, лунапарк, барове, музика, коктейли, уъркшопи, спорт, предизвикателства, танци и още безброй изненади ни очакват на поляната.

За капак в неделя на основна сцена посрещаме легендите ЪПСУРТ, придружени от WAGABUNGA BAND (Стоян Роянов Я Я) и Илин Илиев – INDY.

Vibrand Stage ще ни доразтърси с LOCATION CUE #2 в състав: ALX, Alexander Savov, Dimo, Chris BG, MartoGavraili, ROCCO, Silver Ivanovи Vasco C.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина