Промяна в програмата на Култард, разочарова стотици фенове край Младежкия хълм

Автор: Plovdiv Now 13927
Промяна в програмата на Култард, разочарова стотици фенове край Младежкия хълм

Промяна в програмата на бившия пилот от Ф1 Дейвид Култард  в Пловдив, разочарова стотици фенове. По програма болидът на „Реб бул” трябваше да мине по бул. „Копривщица” и да се качи до върха на Младежкия хълм от 11:00 до 13:00 часа.

Още от 10:30 фенове се бяха позиционирали по булеварда, за да зърнат  как британецът форсира болида. Около 11:20 часа обаче полицейски патрул обиколи и каза на хората, че има промяна в програмата и събитието на тази локация се отменя.

Така Култард ще отиде директно на Гребната база от 13:00 часа, където ще бъде и грандиозното шоу днес. Пилотът заснема филм за Red Bull. Подобни филми са били снимани в градове като Ню Йорк и Джеда. 

Bushido club в комплекс "7 POINTS" е мястото, което бившият пилот от Формула 1 Дейвид Култард и екипа на RedBull са избрали за партито след мегашоуто на Гребната база. 

След демонстрацията, болидът ще бъде паркиран пред клуба и всички фенове ще могат да си направят снимки. Домакините на партито са организирали welcome drink за всички гости на Bushido, които ще купонясват с един от най-известните пилоти във Формула 1. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина