Подарък от БЧК: Дамите от пловдивски дом за възрастни хора празнуват 8 март с грим и прически

Автор: Plovdiv Now 4862
Подарък от БЧК: Дамите от пловдивски дом за възрастни хора празнуват 8 март с грим и прически

Грижата и вниманието към възрастните хора са един от основните приоритети на Областен съвет на БЧК – Пловдив. В тази връзка доброволците от младежкото подразделение на организацията подготвят специален подарък за 08 март за дамите от дома за възрастни хора "Свети Василий Велики" в Пловдив, като за целта за привлекли за каузата гримьорка и фризьорка.

Възрастните дами са поканени да участват в нетрадиционно събитие по повод международния ден на жената. Още от 09,00 часа сутринта сертифицираната млада гримьорка Стефка Нешева с помощта на доброволци на БМЧК и служители на социалното заведение ще разкраси дамите по техен вкус. Фризьорката Албена Ришева, която по принцип работи в дома, ще направи специални прически за празника.

Всяка от дамите ще избере любимия си стил и ще получи подарък - професионално ракрасяване . Така жените ще са подготвени с добро настроение и обновена визия да продължат с останалите събития от празничния ден.

Инициативата има за цел да покаже на дамите, че всяка от тях заслужава индивидуално внимание – една по-различна емоционална грижа.

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина