Пловдивски доставчик на храна спря на СТОП, за да похапне

Автор: Plovdiv Now 5244
Пловдивски доставчик на храна спря на СТОП, за да похапне

Пловдивските улици често са източник на най-различни безумни и комични ситуации, но някои наистина просто нямат логично обяснение за шофьорите. В пореден абсурден случай доставчик на „Take away” е спрял на броени метри от знак „СТОП”, облегнал се е на колата си и похапва дюнер, водейки разговор с друг мъж. Снимката изпрати читател на TrafficNews станал свидетел на гледката.

Мястото е кръстовището на ул. „Ясна поляна” с ул. „Владивосток” непосредствено до бариерата на Гребната база. Точно там има и безплатен паркинг за 50+ автомобила, но явно служителят е преценил, че знакът „СТОП” е по-добро място за паркиране.

Излишно е да се споменава, че колата пречи на другите автомобили движещи се по ул. „Ясна поляна”, тъй като за да го заобиколят трябва да изчакат насрещно движещите се автомобили, за да преминат в тяхното платно. Видно от снимката в същия момент през мястото преминава и линейка.

„Обикновено практиката е шофьорите да подминават знак „СТОП” без да спират на него, но ето, че има и такива който спират, макар и за по-дълго. В случая на такива трябва да се казва по-скоро "go away”, допълва хумористично читателят ни.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина