Пиян шофьор с току що върната книжка предизвика инцидент в Пловдив, скочи и на бой

Автор: Plovdiv Now 5372
Пиян шофьор с току що върната книжка предизвика инцидент в Пловдив, скочи и на бой

Пиян шофьор предизвика инцидент в Пловдив и започна да се саморазправя след това. Случката се разиграла днес в квартал "Христо Смирненски". Шофьорът на лек автомобил Мерцедес засякъл пътя на рекламния бус на Иван Запрянов на улица „Белица“, а след това виновният водач нападнал и шофьора му. Едвам ходещ пияният шофьор слязъл от колата и започнал да псува и вика, след това се върнал в автомобила си и двамата продължили по пътя си.

Малко след това на улица „Дивна“, обаче сцената се повторила. На място веднага била извикана полиция. Като разбрал за идването на униформените агресивният мъж влязъл в един от входовете. Пристигналите полицаи  успели да го намерят и му направили проверка с дрегер. Тя се оказала положителна, като заради нарушението униформените свалили и номерата на автомобила му. Мъжът започнал да псува и обижда и униформените, но те бързо го озаптили.

Станало ясно и че виновният водач бил с отнета книжка, която му била върната само преди няколко дни. Предишното му нарушение също е свързано с алкохол.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина