Пътна настилка в Пловдив пропадна

Автор: Plovdiv Now 13110
Пътна настилка в Пловдив пропадна

Пътна настилка в Пловдив пропадна. Дупката се е образувала на пътното платно на бул. „Пещерско шосе” №158, сигнализираха жители в района. Хората разказват, че кратера е изключително опасен за автомобилите, които преминават ежедневно по трасето.

„Тази пропаст стои вече няколко дни така, никой не идва, никой не обезопасява мястото, много е неприятно, а и опасно за водачите в Пловдив, защото могат да попаднат в дупката и съответно да начупят автомобилите си. Ако някой се движи с по-висока скорост пък може да е още по-опасно”, споделят живущи в района.

Читателите ни подозираха, че най-вероятно става въпрос за ВиК авария. Такава обаче в района категорично няма, заяви за медията ни говорителят на ВиК-Пловдив Йордан Чемишев, който изпрати екип на дружеството да провери мястото малко след като подадохме сигнал до тях.

По негови думи от водното дружество нямат общо с пропадането, като сподели, че служителите са забелязали разположени кабели под асфалта.

Потърсихме и ЕВН, откъдето заявиха, че нямат данни там да има авария, за която да отговарят те. 

Точно обратното пък заяви пред репортер на TrafficNews кметът на район "Западен" Тони Стойчева, която каза, че вчера главният инженер на района е бил на място. Установено е, че аварията е на ЕВН, които са били предупредени да възстановят пътната настилка в кратък срок. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина