Огромни дупки се отвориха в Смирненски, от кметството започнаха да ги пълнят

Автор: Plovdiv Now 3249
Огромни дупки се отвориха в Смирненски, от кметството започнаха да ги пълнят

Огромни дупки зеят на редица пътни участъци в район „Западен”, сигнализираха читатели на TrafficNews.  Кратерите не са само по вътрешнокварталните улици, но и по основни булеварди. Един от сигналите е на пловдивчанин, който е спукал гума в дупката на бул. „Копривщица”.

„Има дупки над 10 см,  особено в тъмната част на денонощието не се и виждат. „Успях” да нацеля една от тях и гумата се спука. Предвид огромния кратер, това е най-малкото, с което се разминах. Виждам, че кметицата Тони Стойчева е много активна в културните мероприятия, но е редно да обърне малко внимание и на инфраструктурата”, заяви нашият читател. Той допълни, че дупки са се отворили и във вътрешната част на квартал около Гребната база.

Друг наш читател ни сигнализира за множество дупки по ул. „Атон”, като някои от тях също са с внушителни размери. Улицата в момента е много натоварена откъм движение, предвид затворения бул. „Хаджи Димитър” заради дейностите по „Модър-Царевец”.

Репортер на TrafficNews се свърза с кмета на район „Западен” Тони Стойчева. Тя заяви, че е наясно с проблема с дупките, но са чакали благоприятни метрологични условия.

„Обходили сме района и знаем всички дупки, които трябва да се запълнят. Чакахме да минат дъждовете, за да започнем работа. От тях пък се отвориха още повече дупки, но от днес започваме работа. Ще работим в района на Гребната база и парк „Отдих и култура”, като дупките по бул. „Копривщица” ще ги запълним, след това отиваме и в другите квартали”, заяви кметът на „Западен”.  

Дупките, които са запълнени до този момент са на бул. „Копривщица”, ул. „Дарвин”, ул. „Чернишевски” и ул. „Парк отдих и култура”.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина