Огъната мантинела притеснява пловдивчани

Автор: Plovdiv Now 5795
Огъната мантинела притеснява пловдивчани

Огъната мантинела в близост до бензиностанция в Пловдив притеснява граждани. Повод за това е състоянието на предпазното съоръжение, което според тях по никакъв начин не би спряло автомобил, който се движи с висока скорост при възможен инцидент.

Освен тази опасност, още по-сериозни биха били последствията, ако автомобилът се вреже в бензиностанцията, която се намира на метри от мантинелата, съобщава  TrafficNews. 

Мястото е кръстовището близо до един от изходите на Пещерско шосе към квартал „Прослав”.

„Преди време имаше инцидент, при който автомобил се заби в мантинелата и съответно я огъна до такава степен, че вече не служи за нищо. Въпросът е защо след толкова време отговорните лица не са си изпълнили задълженията и са оставили предпазното съоръжение в непосредствена близост до бензиностанция и на оживено кръстовище в това състояние”, разказаха пловдивчани.

„Надявам се съответните органи да се самосезират и отстранят повреденото съорьжение, което изглежда, че си е свършило работата и е поело удара, но само за веднъж е възможно това. Оттук нататък е по-вероятно да се скъса и нарани човек при евентуален последващ сблъсък”, допълни мъжът.

Според читателят ни не е гаранция, че при шофиране с по-висока скорост автомобилът няма да изхвърчи и да има отново някаква възможност да се вреже в бензиностанцията, но при наличието на здрава мантинела рискът би бил по-малък. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина