Момиченце пострада при инцидент на Гребната база

Автор: Plovdiv Now 2964
Момиченце пострада при инцидент на Гребната база

Малко момиче е пострадало сериозно при инцидент на Гребната база в Пловдив. Тя си е "разпрала" ръчичката след падане от ролери.

За късмет непознати хора са реагирали по най-добрия начин и са оказали помощ преди да дойде нейната майка и да я закара в болница, научи glasnews.bg.

"Вчера (б.а. неделя) на Гребна база нашата малка дъщеря /8 г/ претърпя инцидент докато караше ролери и аз не бях до нея в този момент. Притекли са се на помощ големи хора, бяха почистили и превързали разпраната и ръчичка, докато стигна до нея. В този момент аз бях много притеснена и можах да кажа само няколко пъти "Благодаря", прегръщайки детето си, а имам нужда и да ги прегърна и тях,  и още поне веднъж да им благодаря! Лъчи е добре - днес (б.а вчера) я зашиха, че вчера нямаше анестезиолог. Моля тези големи хора с големи сърца да се свържат с мен на лично! С благодарност от цялото ни семейство", написа майката - Златка Енчева.

Жената, която има още две деца добавя, че е направила всичко възможно да сетигне по-бързо до мястото.

Десетки поздравиха неизвестни лица, които са помогнали на детето.

"Браво, че се оценяват добрите действия на хората. Пък тези дето само лафят са същите дето само гледат. ", коментира Петър Ч. "Златка, радвам се, че детенцето е добре! Поздравления за хората, които са реагирали.", добавя Юлия Г.

Други обвиниха майката, че в този момент не е била до дъщеря си.

"Представяш ли си? Тази направо е за сигнал в дом “майка и дете”. 8-годишно дете само по Гребната, майката правела бързо ходене …..малеееееееее"", пише Огнян Йовчев.

Мъжът обаче набързо бе контриран. "А ти до твоето дете ли си постоянно? 24/7? Или го нататрузваш на баба му или на майка му и ти само даваш акъли на ляво и на дясно?", отговаря Маги Е. "Хайде, "перфектните" родители пак на първи ред", добавя Десислава А.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина