Мизерия и боклуци пред единствения супермаркет в Прослав

Автор: Plovdiv Now 13490
Мизерия и боклуци пред единствения супермаркет в Прослав

Истинска мизерия очаква пловдивчани пред най-големия супермакерт в квартал Прослав. За това сигнализира читател на TrafficNews.bg, който живее в района и ежедневно му се налага да пазарува от обекта. Той е заснел боклуците, разпилени в района, неподдържания паркинг и лошото състояние на зелените площи и пита кой носи отговорност за този му вид.

„Състоянието на прилежащата площ около магазина е фрапиращо - още пред входа му има боклуци навсякъде, никой не се грижа да бъде почистено. Паркингът е в окаяно състояние - боклуци във всички посоки. Площта на имота не е малка, а никой не взима мерки. Предвид факта, че това е основният магазин в района, никой не си прави труда да бъде почистено, тъй като няма конкуренция“, написа нашият читател.

Пред обекта има и шахта, чиято решетка изглежда изключително прогнила и опасна.

Истината е, че най-лесно бихме обвинили институциите. Нали някой винаги ни е длъжен да почиства след нас.  В случая, обаче – първо говорим за частен обект, който има персонал и собственик, а след това и за неговите клиенти. Т. е. жители на квартала, които ежедневно пазаруват оттам и явно решават, че могат да изхвърлят боклуците си където им  падне. Е, пак се замислете – кой е виновен?

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина