По инициатива на учителите на малчуганите и с подкрепата на директора на детското заведение - Виолета Димова, се осъществи едно вълнуващо и незабравимо преживяване за малки и големи.

Децата от група „Светулка“ с ръководители Катя Василева и Валентина Арнаудова и връстниците им „Малки лъвчета“, водени от учителите Лидия Михайлова и Донка Христова поздравиха всички със стихове, песни и едно вълнуващо хоро за финал. Емоциите се видяха в пълните със сълзи очи на всички. В погледите на възрастната публика се четеше умиление, щастие, благодарност.

Децата поднесоха с много любов и уважение мартенички на всички присъстващи, а изненаданите домакини им благодариха с искрени усмивки. Някои дори се включиха по-активно в празника, изигравайки с малчуганите традиционни български хора, подготвени от музикалния ръководител Кинче

 Йонкова. 

„Подкрепих инициативата с огромно вълнение от мисълта, как срещата ще се отрази на децата. Те определено изпитаха емоцията около цялата подготовка и доказаха, че е възможно да възпитаваме добри сърца с примера, който ние възрастните на даваме на тях и с това колко щастливи направихме възрастните хора в дома”, каза директора на детската градина Виолена Димова след малкия празник.

„Пожелавам здраве и много щастливи мигове, за които ние ще се постараем да допринесем и за в бъдеще с още наши гостувания с децата от детската градина”, допълни още директорката на детското заведение.

В края г-жа Димова благодари на родителите на децата за подкрепата и съдействието за тази благородна и емоционална инициатива.

Галерия: