Пловдивска компания продава по-дълго жилища на специални цени като жест към клиентите СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 32984
Пловдивска компания продава по-дълго жилища на специални цени като жест към клиентите СНИМКИ

Пловдивската строителна компания PIMK Build направи жест към своите клиенти, като реши да остави промоционални цени за един от най-добрите си проекти още две седмици. Поради огромния интерес към жилищата в авангардния комплекс „Западен 2”, цената на апартаментите ще остане до 500 евро на кв.м до 15 юли. Първоначално от компанията бяха обявили, че цената на квадрат ще остане такава до Кота 0, но те са решили да направят реверанс към своите клиенти.

След 15 юли, цената на апартаментите в  най-зеления район на Пловдив ще бъде до 600 евро на квадратен метър.  Локацията и просторът, който осигурява район „Западен” го превръщат в предпочитано място за живот.  В момента там се изграждат три комплекса от PIMK Build, като жилищата вече са на изчерпване.

Първият проект на PIMK Build – „Западен 1” наложи интересни архитектурни решения, като едно от тях бе апартамент със собствено дворно пространство и гледка към Родопите.

В съседство от него бързо напредва и проектът за „Западен 2”, който ще е на промоционални цени още 9 дни. Основната сграда е П-образна, със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден с интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор. Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Скоро се очаква да стартира и проектът на компанията, който ще е  перлата в короната на новия квартал около Гребната база в район „Западен”. Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” до първата копка, която ще е съвсем скоро,  са преференциални – 750 евро/кв.м. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина