Кандидатът за кмет на район “Западен“ гост на престижно състезание

Автор: Plovdiv Now 12545
Кандидатът за кмет на район “Западен“ гост на престижно състезание

Кандидатът за кмет на район "Западен" Иван Запрянов беше гост на гала вечерта на Националната боксова лига Ефбет, организирана от пловдивския боксов клуб "Лаута арми", на която взеха участие трима пловдивски боксьори- Виктор Николов, Петър Кавръков и Роберт Чамасанян.

„Получи се едно невероятно спортно събитие, което зарадва пловдивчани, a в залата буквално нямаше места за сядане, дори и на стълбите. Атмосферата, която създаде публиката, беше невероятна. Пловдив има нужда от подобен тип събития, както заради спортистите и публиката, така и заради хората, които просто искат да спортуват. Бях започнал една инициатива съвместно с районната администрация, свързана със спорта в училищата в район "Западен", а именно създаване на щафетни отбори на всяко едно училище в района, включващи тичане, колоездене, плуване и още няколко вида спорт и организирането на спортен празник на територията на Гребната база и Младежкия център. За съжаление непосредствено преди спортния празник ръководството на района се отказа от провеждането на това мероприятие.", обясни Иван Запрянов. 

"Смятам, че спортът в училищата е изключително важен и ако бъда избран за кмет на район "Западен", ще обърна изключително голяомо внимание на това, защото спортът е здраве и нашите деца заслужават да растат здрави.", добави още кандидатът за районен кмет, който е под номер 49 в интегралната бюлетина. 

Независимата експертиза на Иван Запрянов е подкрепена от ЗС "Александър Стамболийски". 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина