Камера запечата подпалвача на бръснарско студио в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4693
Камера запечата подпалвача на бръснарско студио в Пловдив

Камера запечата подпалвача на бръснарско студио в Пловдив. Kакто TrafficNews съобщи, салонът в Смирненски е бил подпален за втори път в рамките на месец тази сутрин. Преди месец управителят Радослав Димитров е намерил бръснарницата си на ул. „Лерин” 19 в Смирненски опожарена. Според него пожарът както предния, така и този път е възникнал умишлено, най-вероятно от недоброжелатели.

От записите, предоставени до медията, се вижда, че мъжът е маскиран буквално до уши. Димитров каза, че няма представа кой е човекът, както и че няма конфликт с никой и изключва варианта конкурентни студия да извършат подобно нещо. 

Днес към 4:00 часа сутринта той отново разбира, че бръснарското му студио е пострадало от недоброжелатели и то малко след като е възстановил щетите от предишния пожар. Този път обаче студиото е изгоряло до основи, заедно с оборудването. Добавят, че щетите от пожара в помещението, което се намира в жилищна сграда са над 15 000 лева.

„Отворихме бръснарницата преди два месец, а вече това се случва за втори път. Преди месец отново студиото ми беше опожарено. Тогава от полицията не разбраха кой го е сторил. Сложихме камери, както и СОТ, за да избегнем такива неща, но видно без успех. Разбрах, че студиото ми гори днес към 4:00 часа сутринта и веднага дойдох. Много се надявам този път полицията да си свърши работата и да стане ясно кой го е извършил, тъй като за един месец да се случва подобно нещо за втори път, не е нормално”, разказват управителите на обекта.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина