Ето ги похитителите, измъчвали 16-годишното момче на Гребната, възпитаници на Спортното са

Автор: Plovdiv Now 21402
Ето ги похитителите, измъчвали 16-годишното момче на Гребната, възпитаници на Спортното са

20-годишният Християн Кочев, наборът му Пламен Тингаров и Кристиан Панайотов са пладите мъже, които отвлякоха и се гавреха с 16-годишно момче в Пловдив, съобщи TrafficNews. Те бяха арестувани снощи, след като жертвата им била открита в двора на училище близо до бул. "Пещерско шосе".

Припомняме, че те го качили насила в автомобила на единия и го отвели в района на Гребната база. Там единият го заплашил с нож и го принудил да се съблече гол. След това му нарязали дрехите на парчета и ги хвърлили. 

Следващата серия от гаврата била да направят фотосесия  на голото момче. Заплашили го, че ако не им плаща по 1000 лева всеки месец, ще пуснат снимките му във фейсбук и инстаграм. Освен това похитителите го ритали в слабините, а след това го накарали да пълзи в краката им и да чисти обувките им.

Момчетата са бивши възпитаници на спортното училище „Васил Левски” в Пловдив. Тренирали борба. Кочев  е с криминална проява за шофиране след употреба на наркотици през пролетта на миналата година. Останалите момчета за пръв път се сблъскват с органите на реда.

Кочев:

Тингаров:

Панайотов:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина