Детски празник временно ограничава движението в Прослав

Автор: Plovdiv Now 3078
Детски празник временно ограничава движението в Прослав

Заради традиционния детски празник „Пролетно тържество“, който се организира за поредна година от ДГ „Боряна“, на 20 април (събота) в квартал „Прослав“ се въвежда временна организация на движението. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

За да се гарантира безопасността на децата, които участват в тържеството, както и на публиката, от 10:30 до 12:30 часа няма да се допуска преминаването на моторни  превозни средства по ул. „Елин Пелин“ в участъка от ул. „Битоля“ до ул. „Вяра“.

Временно се променя и маршрутът на градските автобуси по линии №6, 15,17, 24, 66 и 222. В посока към „Прослав“ те ще се движат, както следва: ул. „Просвета“ – спирка №178 – мандра ,,Филипополис‘‘, десен завой по ул. „Борис Петров“, спирка №179 – ул. „Борис Петров“, десен завой по ул. „Елена“, спирка  №485 – „Тих кът“, спирка №1002 – кв. „Прослав“ (последна).

В обратна посока: спирка №1002 – кв. „Прослав“, по ул. „Елена“, спирка  №487, ляв завой по ул. „Борис Петров“, ляв завой по ул. „Просвета“, спирка №468 – срещу „Филипополис“, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина