Бръснарски салон в Пловдив е подпален за втори път в рамките на месец. Собственикът на студиото се свърза с TrafficNews, за да разкаже, че преди месец е намерил бръснарницата си на ул. „Лерин” 19 в Смирненски опожарена. Разказва и че е сигурен, че пожарът както предния, така и този път е възникнал умишлено, най-вероятно от недоброжелатели.

Сподели и че няма представа кой го е сторил, тъй като няма конфликт с никой. Изключва и варианта конкурентни студия да извършат подобно нещо.  Днес той отново разбира, че бръснарското му студио е пострадало от недоброжелатели и то малко след като е възстановил щетите от предишния пожар.

Този път обаче щетите били значително по-големи.

„Преди месец отново студиото ми беше опожарено. Така и от полицията не разбраха кой го е сторил. Тогава сложихме камери, както и СОТ, за да избегнем такива неща, но видно без успех. Вследствие на пожара обаче камерите са повредени и изчакваме записите да бъдат възстановени. Разбрах, че студиото ми гори днес към 4:00 часа сутринта и веднага дойдох”, разказа той. Бръснарският салон е изгорял почти до основи, споделя мъжът.

Органите на реда се отзовали на сигнала на гражданина и този път, като предстои разследване по случая.

„Много се надявам този път полицията да си свърши работата и да стане ясно кой го е извършил, тъй като за един месец да се случва подобно нещо за втори път, не е нормално”, добавя той.