Afrojack взриви пловдивската публика на Гребната база

Автор: Plovdiv Now 4826
Afrojack взриви пловдивската публика на Гребната база

Едни от най-известните диджей в света Afrojack за първи път беше в България. Той беше част от второто издание на Solar 2023 Пловдив, което се проведе на Гребната база. В първото издание преди година хедлайнер беше Armin Van Burren. 

Тази година сцената беше разположена зад кулата на Гребния канал. 

Шоуто започва в 20:00ч. с нидерландският диджей Laura van Dam, която загря публиката за следващите изпълнители. Тя вече има договори с лейбъли като Anjunabeats, DOORN, Epic247 и Armada Music, както и живи участия на най-големите и влиятелни фестивали и места, включително Ultra, Sunburn Festival, Groove Cruise, Parookaville и Privilege Ibiza. Наскоро беше поканена от Armin van Buuren да свири в A State Of Trance Radio.

След нея на сцената се качи бразилецът Öwnboss,  който зарадва публиката с големия си хит “Move Your Body”. Бразилският диджей е бил гост на главната сцена на Tomorowlland, Lollapalooza, Creamfields и много други.

За Laura van Dam и Öwnboss това беше първо участие в България. 

След тях на пулта в 23:30ч. се качи и нидерландският диджей Fedde Le Grand, който е сред големите любимци на българската публика. Това беше поредно участие на диджея в България и той зарадва публиката с ремиксирани версии на хитове на Coldplay, Madonna, Robbie Williams, Everything But The Girl и Fatboy Slim до Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless и великият Michael Jackson. Сетът на Fedde Le Grand продължи 2 часа и той взриви публиката и с най-големите си хитове „Let Me Think About It” и  “Put Your Hands Up”.

Fedde Le Grand повече от десетилетие е в горната половина на класацията DJ Mag Top 100 и току-що се завърна на невероятното 22 място, след като за първи път влезе на същата позиция през далечната 2007 г. 

Фенове на диджея бяха подготвили и специални знамена, на които беше изписаното на Fedde Le Grand.

Точно в 1:30ч. на сцената се появи за първи път в България и един от най-известните диджей в света Afrocjack. Аудио-визуалното шоу продължи час и половина и завърши в 3:00ч. Нидерландският диджей пускаше от съвременни хитове, до хитове от 90-те години.

Той пусна и най-големите си хитове - “Take Over Control” - първата песен, с която придоби голяма популярност, “Give Me Everything”, “Hey Mama”, “Another Life”, “Turn Up The Speakers”, “The Way We See The World”.

Afrojack е носител на „Грами“ и полага основите на хитове за изпълнители като Beyonce, Pitbull и Will.i.am. През последните няколко години Afrojack беше обявен за един от 50-те най-важни хора в EDM музиката от Rolling Stone, попадна в списъка на Forbes “30 под 30“, получи печат с лика си в Холандия, стана вторият диджей в историята, който циментира ръцете си в Холивудската алея на славата и имаше епично изпълнение по време на антракта на Евровизия 2021, който беше видян от над 200 милиона души в 41 държави. 

Afrojack е известен и в светски среди, след като имаше връзка с наследницата на фамилия Хилтън - Парис Хилтън. 

Afrocjack пристигна в Пловдив от столицата на Саудитска Арабия Рияд, където пускаше на Riyadh Boulevard. 

Автор: Валентин Видолов

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина