Велосипедистът сам влязъл в шахтата да краде кабели и се удавил

Автор: Ива Модова 2242
Велосипедистът сам влязъл в шахтата да краде кабели и се удавил

63-годишният Стефан, чието тяло бе намерено в улична шахта в Кючук Париж, всъщност е починал след удавяне. Това научи TrafficNews  от свои източници.

Припомняме, че според официалната информация от МВР, на 22 септември е постъпил сигнал, че в зоната на ремонтни дейности между ул. "Братя Бъкстон" и бул. "Александър Стамболийски", велосипедист е паднал в шахта. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи, полицаи на Първо РУ установили безжизненото тяло на мъжа, а смъртта е потвърдена от съдебен лекар. Служители на Пожарната са извадили тялото. След това прокуратурата образува досъдебно производство по случая.

Оказва се обаче, че мъжът не е бил на колелото, когато е починал. Той е оставил колелото встрани и сам е влязъл в отвореното съоръжение. Наш репортер научи още, че Стефан е търсил кабели с цел кражба, но конкретната шахта е била отводнителна. По неясни причини мъжът е паднал вътре и се е удавил.

В касетката на колелото му, а и до самото тяло е имало бутилки с алкохол. Предполага се, че Стефан е бил пиян, когато е влязъл в шахтата.

63-годишният Стефан е бил познат в квартала с прякора Милионера. Той е безработен и системно е консумирал алкохол. Няма семейство, живеел с майка си.  

Веднага след инцидента, шахтите в района бяха обезопасени.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина