Проектират кръгово на невралгично кръстовище в Кючука

Автор: TrafficNews 7752
Проектират кръгово на невралгично кръстовище в Кючука

Обществена поръчка за проектирането на кръгово на невралгично кръстовище в Кючука е пуснал кметът на район „Южен” Атанас Кунчев.  Предметът на процедурата е за  изработването на инвестиционен проект във фаза „технически” за обект кръгово кръстовище на ул.“Димитър Талев“ и ул.“Поручик Въльо Стефов”. Стойността на поръчката е 12 500 лева без ДДС, а оферти ще се приемат до 29 юли.

В мотивите е записано, че поръчката се пуска заради създалият се интензивен трафик от автомобили, особено в сутрешните и вечерни часове на денонощието на кръстовището между ул.“Димитър Талев“ и ул.“Поручик Въльо Стефов“.  Поради това има необходимост от изграждане на кръгово кръстовище чрез изработването на проект, създаващ по-добра организация на движението.

При изготвянето на бюджета кметът на района заяви, че през тази година възнамерява да проектира още продължението на бул. „Македония” до бул. „Ал. Стамболийски”, разширяването на ул. „Кукуш” и „Скопие”, както и на пътната връзка от ул. „Беломорска” до ул. „Ал. Стамболийски”.

 

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина