“Уикенд в Пловдив“ добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ, презареждащ мартенски уикенд

Автор: Plovdiv Now 6386
“Уикенд в Пловдив“ добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ, презареждащ мартенски уикенд

Съвет по туризъм – Пловдив ви кани да се докоснете до магията на най-стария жив град в Европа през втория уикенд на март от 12ч. от 13 до 15 март ( петък до неделя). Това е изключителна възможност за посетителите да си подарят едно прекрасно изживяване, наслаждавайки се на уникални музейни експозиции и спектакли, както и непосредствено запознанство с хотелската и ресторантска база на града, различна от тази при обичайната им ваканция.

Ето какво разказаха за предстоящото събитие организаторите от Съвета по туризъм в Пловдив:

"Уикенд в Пловдив" добавя BLACK към името си за един още по-вълнуващ презареждащ мартенски уикенд! Надпреварата между участниците започна, така че очаквайте една експлозия от намаления.

Разгръщаме още повече възможностите и освен културните средища, ресторантите и заведенията, местата за нощуване, добавяме и шопинг центровете към цялата палитра от BLACK WEEKEND предложения! BLACK „Уикенд в Пловдив“ вече обяви и някои от събитията, които ще се случват в града през втория уикенд на март.

Сред заглавията се наредиха концертът на бендлидерът на Стинг - музикантът – легенда Доминик Милър. Само за „Уикенд в Пловдив“ предварително може да заявите своето присъствие на [email protected] и да получите 20% отстъпка за вход на събитието - 25лв.

С нетърпение обявяваме и премиерата на рок-операта "Исус Христос Суперзвезда" от Андрю Лойд Уебър, един спектакъл на Веселка Кунчева и създателите на хита "Мария от Буенос Айрес". От Опера Пловдив отделят  специално за вас места на нова ценова категория за „Уикенд в Пловдив“ от 20 лева до края на февруари или до изчерпване на броят им!

А чухте ли за грандиозния успех на Драматичен театър Пловдив със „Слава“ за истинската история на Флорънс Фостър Дженкинс - най-лошата певица на света, по текст на Владимир Набоков? За „Уикенд в Пловдив“ може да си закупите билети с 44% отстъпка на цена от 10 лв. Очаквайте още концерти, спектакли, кино, клубни музикални забавления!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина