След концерта на Стинг: Купища боклук на метри от входа на Античния театър

Автор: Валерия Василева 4439
След концерта на Стинг: Купища боклук на метри от входа на Античния театър

Едва ли има фен, който да не си е тръгнал с положителни емоции от Античния театър след снощния концерт на Стинг, въпреки че събитието не мина и без организационни фалове, свързани с разпределението на местата. Най-старата сцена в Пловдив се пръскаше по шевовете часове преди концерта. След него обаче, контейнерите за отпадъци буквално преляха, съобщават читатели на Plovdivnow.bg

Както личи от снимката, купища боклук са заринали четирите малки контейнера на улица "Митрополит Панарет", на метри от южния вход на Античния театър, който бива отварян само по време на концерти. По-големи контейнери в момента няма, тъй като изпразването им би било затруднено от ремонта на улица "Отец Паисий", твърдят очевидци. 

"Никога не сме виждали подобна мизерия точно на това място", жалват се жители на квртала. И дано Стинг не я види, надяват се те.

***

Екипът на Plovdivnow.bg благодари на най-добрите ни репортери - читателите, които ни изпращат сигнали от всяко кътче на Пловдивския регион. Помогнете ни и вие да съберем всички новини от региона на едно място, като ни изпращате сигнали и снимки на [email protected] или чрез фейсбук страниците ни!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина