Пловдивчанка си взе чужди цветя, но камера я засне

Автор: Plovdiv Now 3439
Пловдивчанка си взе чужди цветя, но камера я засне

Пловдивчанин обвини своя съгражданка за грозна проява, извършена посред бял ден в центъра на града.

Възмутеният мъж алармира, че тя посегнала на цветята, които се намирали пред магазина му, намиращ се на ул. "Отец Паисий". Той я вини в това, че е задигнала засадени в кашпата растения. Георги Д. отбелязва, че това не е единственото подобно посегателство срещу цветенцата, пише glasnews.bg.

Подобни прояви възмущават хората, които полагат грижи средата около нас да е по-приветлива - дори и с едно красиво  цвете, радващо ни от саксия на улицата. Те недоумяват защо техни съграждани не ценят труда им. Като са възмутени, че често подобни деяния не вършат младежи, а хора на достолепна възраст.

"Веднъж попитах една жена защо изкоренява теменужки, отговорът беше "Ем да си купя ли, кой знае колко струват", пише Анита В.

"Здрави ценности, развити от ресора на безупречното социалистическо средно училище. Това се нарича ленински съботник в практиката", иронизира Христо Д.

"Важното е,че саксията не са взели. Пред нашия блок изчезнаха 6 саксии, яд ме е не за тях, а за това че са толкова нагли бабите които го правят", отбелязва Диана К.
 
"Съществува поверие, че само откраднатото цвете се прихваща", коментира Милена С.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина