Неприятно! Таксиметрови шофьори правят от пловдивско кръстовище тоалетна

Автор: Plovdiv Now 6970
Неприятно! Таксиметрови шофьори правят от пловдивско кръстовище тоалетна

Таксиметрови шофьори превърнаха в тоалетна ъгъла на кръстовището на булевард "Шести септември" и улица "Никола Войводов", в съседство със Семинарията. Пловдивчани, които живеят и работят в района, постоянно стават свидетели на неприятни гледки. "Всеки път, когато погледна през прозореца, на улицата до мястото на съборения ресторант виждам спряло такси и мъж, който уринира на стената на съседната сграда. Каква столица, каква култура! Тук сме все едно в някоя африканска държава" , възмущава се пловдивчанин. 

Само в рамките на 20 минути днес той е заснел двама нарушители на обществения ред. 

За съжаление това далеч не е единственото обществено място превърнато в тоалетна от таксиметрови шофьори. Подобно е положението и в крайната алея на Лаута, в близост до бул. "Санкт Петербург".  Входът към пустеещият терен срещу кметството н ЖР "Тракия" прилича на нужник. 

Въпросните шофьори едва ли могат да се оправдаят с липса на достатъчно места за лични нужди. Всяка бензиностанция в града има отворени тоалетни, в големите хипармаркети има както санитарни възли, така и удобни БЕЗПЛАТНИ паркинги, на които може да се спре. Така че места не липсват. Това, което липсва очевидно е елементарна култура и възпитание. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина