Маниак се самозадоволи в централен пловдивски парк пред погледа на майки с деца, глобиха го с 200 лева

Автор: Ива Модова 770
Маниак се самозадоволи в централен пловдивски парк пред погледа на майки с деца, глобиха го с 200 лева

Пловдивчанин бе заловен да се самозадоволява в парк в центъра на града. Мъжът, чиито панталони били смъкнати до колене, бил забелязан от десетки майки и деца. Скандалната случка станала през следобедните часове в сряда, в Дондуковата градина на гърба на „Дом на младоженците“.

Маниакът дори не се криел, а напротив - застанал на централната алея, с лице към намиращите се на детския кът жени и деца. Действията му не останали незабелязани от присъстващите в парка, които повикали полиция.

На място униформените установили онаниста и го арестували. В ареста той прекарал 24 часа. Оказало се, че същият е стар познайник на органите на реда. Той бил с криминално досие и осъждан.

След престоя си зад решетките, пловдивчанинът бил отведен в съда. Пред магистратите сам признал за действията си и съжалил. Тъй като той е с влязла в сила присъда и действията му били с цел да привлече към себе си вниманието на децата, съдът го призна за виновен. Действията му са класифицирани като проява на дребно хулиганство, като за подобно обвинение се предвижда глоба или задържане в ареста.

В случая пловдивчанинът се отърва само с парична санкция и то в рамките на минималният размер, а именно 200 лева.

Решението на Районен съд подлежи на обжалване.

За подобен случай съобщихме преди две седмици. Отново в центъра на Пловдив таксиметров шофьор се самозадоволи посред бял ден в работния си автомобил. На неморалната сцена става свидетел пловдивчанин, който по това време се намира на тротоара до спрелия жълт автомобил. Вулгарното действие се развило в 10 часа сутринта на ул. "Капитан Райчо" на метри от подлеза на "Тримонциум". 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина