Глоба до 3 бона грози родителите на двама тийнейджъри, надраскали подлез в центъра на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4595
Глоба до 3 бона грози родителите на двама тийнейджъри, надраскали подлез в центъра на Пловдив

Служители на „Общинска охрана“ в Пловдив са задържали двама младежи, автори на вандалски акт в пешеходния подлез на булевард „Цар Борис ІІІ Обединител“ от северната страна на тунела. Снощи охранителите са реагирали веднага, след като са забелязали от системата за видеонаблюдение, че две лица драскат със спрейове по стените на подлеза.

Сезирана е била веднага „Общинска полиция“ и заедно с тях нарушителите са били задържани. Става дума за двама тийнейджъри, които са били предадени на родителите им.

Съставени са им актове за административно нарушение. Предвидената в нормативните документи санкция е между 300 и 3000 лева. Спрямо младежите ще бъдат предприети превантивни действия от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Заместник-кметът на Пловдив по обществен ред и сигурност Йордан Ставрев съобщава, че е засилена охраната на новия площад „Централен“. Обновеното пространство е сред най-посещаваните места и притегателен център за жители и гости на града. Територията се наблюдава и с камера, като се изгражда и нова системата за видеонаблюдение.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина