3000 пловдивчани на крака на Античния за Лили Иванова

Автор: Plovdiv Now 10241
3000 пловдивчани на крака на Античния за Лили Иванова

Над 3000 пловдивчани изпълниха местата на Античния театър, за да се насладят на концерта на Лили Иванова снощи. Примата на българската естрада и „Li Orchestra“ развълнуваха публиката с изпълненията си. През целия концерт публиката бе на крака на древното съоръжение, като буквално нямаше къде да хвърлиш игла. Хора, които не са успели да си купят билет, слушаха концерта от оградите. 

Освен днес, Лили Иванова има концерт на Античния театър и днес, като това се случва за първи път. Причината е огромният интерес, като са продадени над 6000 билета.

Пловдивската публика отново чу хитът "Ветрове". Той е изцяло с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. "Студ" и "Животът" са песни, които Лили Иванова изпълнява отново в Националното турне 2022, допълни Недеков.

„Li Orchestra“ са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.

Националното турне на Лили Иванова започна в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина