Район „Тракия” с нова инициатива: „Стани Дядо Коледа за един ден, зарадвай дете в нужда”

Автор: Plovdiv Now 3268
Район „Тракия” с нова инициатива: „Стани Дядо Коледа за един ден, зарадвай дете в нужда”

Нова инициатива стартира кметът на район „Тракия” Георги Гатев  – „Стани Дядо Коледа за един ден, зарадвай дете в нужда”.  След като запалиха светлините на коледната елха в парк „Пловдив 2019”, кметът и администрацията поставиха още едно празнично дърво в сградата на кметството.  Вместо с играчки, тя е окичена с писма с желания на деца от социално слаби семейства, живеещи в район „Тракия”.

Всеки желаещ може да си избере едно от писмата, да купи подаръка описан вътре, да го остави в кметството и да се превърне в Дядо Коледа, като зарадва дете по празниците. Инициативата ще е активна до изчерпване на пликовете с детски желания, като същинското раздаване на подаръците ще се осъществи непосредствено преди Коледа, в периода от 19 до 22 декември в сградата на районната администрация. Над 80 деца ще получат подарък по тази нова за района благотворителна кампания.

Взимайки плик с желание от елхата с писмата, кметът на район „Тракия” Георги Гатев заяви, че всяко дете заслужава да преживее коледните емоции в пълната им прелест и че няма нищо по-истинско от това да зарадваш дете по празниците.

Вземете участие в благотворителната инициатива на район „Тракия” - станете част от коледното чудо като сбъднете една детска мечта!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина