Психичноболен мъж притеснява възрастни и деца в Тракия

Автор: Plovdiv Now 5719
Психичноболен мъж притеснява възрастни и деца в Тракия

Психичноболен мъж притеснява жителите на район „Тракия“ от няколко седмици, сигнализираха редица читатели на TrafficNews. Един от сигналите е, че мъжът обикаля района, лови бездомни котки и кучета, като според пловдивчаните след това ги яде. Хората са пуснали сигнали към полицията и Психодиспансера, но все още той е на свобода.

Други пловдивчани писаха в социалните мрежи, че от около седмица същият този мъж обикаля района на блокове 15 и 16 в район „Тракия“ – около парковете зад ДГ „Кремена“ и СУ „Черноризец Храбър“.

„Мъжът е висок, леко прегърбен, облечен с черни дрехи(черно яке, панталон и бяла фланела, с къдрава черна коса). Той върви и се спуска към деца, като си сваля гащите и се пипа пред тях. Изобщо като върви са смъкнати доста, но мине ли покрай деца - навира се в удобен момент -да си играят сами без възрастни наблизо и сваля гащите пред тях! Преди седмица го направи и пред деца до 15ти блок, подгонихме го, но не успяхме да го хванем!“, пише пловдивчанинът.

В коментарите пише, че мъжът е бил убил майка си преди години, като след няколко престоя в Психодиспансера е бил пускан, а вероятно в момента не пие хапчетата си.

Също така под публикацията мъже се канят със саморазправа, ако той продължава да тормози квартала.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина