Пловдивчанката, изградила личен двор пред панелка, все още не е прибрала вещите си

Автор: Plovdiv Now 8493
Пловдивчанката, изградила личен двор пред панелка, все още не е прибрала вещите си

Жената от 199-ти блок в жилищен район „Тракия”, която си изгради личен двор зад жилищната сграда, все още държи вещите си на въпросното място. Близо пет месеца след последната проверка на TrafficNews пространството някак наподобява на използваем двор. Собственичката е премахнала тубите, с които си пазише места за паркиране, както и оградата, но вероятно мястото все още е "узпурпирано".

В момента на задблоковото пространство масичките и столчетата, както и част от останалите вещи на нарушителката си стоят, въпреки едноседмичния срок, който от кметството на район „Тракия”  й бе даден за премахване. Досега от това предупреждение са минали повече от 5 месеца. Припомняме, че след като медията ни отправи сигнал до кмета на район „Тракия” бе констатирано реално нарушение. Зам.-кмета на район „Тракия“-  Веселина Стоянова – Анастасова заяви, че жената е с предупреждение и се изчаква да премахне незаконно създаденото от нея място, за да бъдат повикани от ОП „Градини и паркове” и да се погрижат за тревните площи. В този случай обаче поставените неща от жената биха затруднили процеса.

Ако в рамките на една седмицата жената не предприеме мерки за премахването на импровизирания двор от общинското място, той ще бъде отстранен принудително и ще бъдат повикани ОП „Градини и паркове” , за да се погрижат за тревните площи”,  каза пред медията ни преди време зам.-кметът Веселина Стоянова – Анастасова.

За това незаконно своеволие сигнализираха до TrafficNews живеещите от блока. Те разказаха, че въпросната жена, която те определят като „окупаторка”  си е позволила да изгради цял двор зад блока, като е избила врата от терасата си, а общинско пространство си го е присвоила като частно такова.  Хората от квартала разказаха още, че когато някой се е опитвал да паркира на "нейните места" пловдивчанката ставала агресивна, започвала да заплашва и да пука гуми.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина