Педофил ексхибиционист се навърта край детски площадки в Тракия

Автор: Plovdiv Now 8664
Педофил ексхибиционист се навърта край детски площадки в Тракия

Майки от Пловдив алармираха за съмнителен мъж с педофилски наклонности, който обикаля в близост до детски площади в Тракия. Разтревожени родители съобщават, че вече няколко пъти са засичат мъж със свалени гащи около детските съоръжения, предава trafficnews.bg.

Скандалната ситуация се развила в парка зад детска градина „Кремена“:

„Бяхме аз и още една жена с дечицата на междублоковото пространство на 15ти блок, децата си играеха. Този индивид премина край тях веднъж с наполовина свалени гащи. След 5 минути се върна и се насочи право срещу децата. Съблече се срещу тях с напълно ясно съзнание“, разказва потресено една от майките.

Тя разказва още, че заедно с насъбралите се жени скочили и се развикали на мъжа. Заради създалата се суматоха той веднага се разтичал.

По нейни описания мъжът е на среден на ръст, мургав с чуплива коса. Няколко пъти  бил облечен с едни и същи черни панталони и яке.

От МВР съобщиха, че началникът на районното е запознат с казуса. При обход на територията униформените ще имат предвид и ще извършват огледи за човек със съмнително поведение и действия. От полицията обаче апелираха в случай на подобни казуси, свидетелите веднага да сигнализират до органите на реда, за да може да се извършва проверка още на момента.  

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина