Остра миризма притесни жители на пловдивски комплекс, полиция и пожарна дойдоха на мястото

Автор: Plovdiv Now 7733
Остра миризма притесни жители на пловдивски комплекс, полиция и пожарна дойдоха на мястото

Задушлива миризма, наподобяваща на газ, притесни  много пловдивчани, които живеят в затворения комплекс „Елит”, намиращ се на бул. „Освобождение” в ЖР Тракия, предава TrafficNews.

За ситуацията,  разиграла се вчера вечерта, сигнализира читателка, която заяви, че пред блока нещо се случва и има полиция, линейка и пожарна. По думите й униформените не са допускали никого да навлиза в сградата

По информация на медията ни сигналът към 112 е бил подаден от мъж, живеещ в комплекс „Елит”. Той казал на спешния телефон, че пред вратата на апартамента му  имало предмет , който миришел силно на газ. Към мястото веднага е бил насочен екип на полиция и пожарна, а някои от живеещите били евакуирани до изясняване на обстоятелствата по случая.

След това е  пристигнала и лаборатория, която е взела проба. Специалистите не са установили заплашително вещество или опасност.  Няма данни за това как предметът се е оказал пред вратата на пловдивчанина , вероятно става въпрос за междусъседски спор или безразсъдна шега  от някого, коментират още очевидци.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина