Обновена е зоната около още един блок в Тракия

Автор: Plovdiv Now 12198
Обновена е зоната около още един блок в Тракия

Приключиха обновяването на зоната на блок 70, съобщи кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Пространството пред всички входове е облагородено. Изградени са нови алеи и бетонови тротоари, като е помислено и за хората с инвалидни колички, велосипедистите и родителите с детски колички. Преди старта на ремонта Костадин Димитров обсъди с жителите строителните дейности, като предвид бяха взети и техните искания. При поредната си обиколка днес кметът на „Тракия” отново се срещна с гражданите.

„Хората ми споделиха, че от 80-та година пред блок 70 нищо не правено. Знам, че има много други такива места. През новата година продължаваме към тях с още повече желание. Тук обаче приключихме и успяхме да задоволим и най-малкото изискване на гражданите. А аз им благодаря, че са толкова задружни и отворени за диалог. С такива хора лесно се работи”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Преди това в съседство бяха обновени пространствата около блокове 61, 62 и 77, а цялата зона бе изцяло преобразена след изграждането на парк „2019” и преасфалтирането на ул. „Григор Божков”.

Подобни новини

ШОФЬОРА

И ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЛАВНИЦИТЕ И ШНОРХЕЛИТЕ ЗА РЕКА ЛИМ! ИЛИ ТАМ НЕКОЯ ДРУГА ;)

23:29, 04.01.2022
Отговора 0
Отговор

OSMAN BEG

ПОНЕЖЕ ТИЯ НОВИНИ ГИ ПИШАТ БЪЛГАРИ, НЕ ГИ ПРЕВЕЖДАТ С ГУГЪЛ, ТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ИЗРОДИ И ЩЕ СИ ГО ИЗКАРАМ :)

23:23, 04.01.2022
Отговора 0
Отговор

ОСМАН БЕГ

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ПО ЦЕЛ ДЕН СЕДИТЕ, БЪРКАТЕ СИ У НОСА И СЕ ЧУДИТЕ, КАК ДА МЕ НЕРВИРАТЕ ПОВЕЧЕ!

23:17, 04.01.2022
Отговора 0
Отговор

OSMAN BEG

А КАКЪВ ТОЧНО Е СМИСЪЛА ДА СЕ ДАВА НАГОТОВО НА ЕДНИ ТЪПИ, НО МЪРЗЕЛИВИ ЖИВОТНИ?! КАТО ОНАЯ ОЛИГОФРЕНКА ДЕТО ИМ РЕМОНТИРАЩЕ АПАРТАМЕНТИТЕ ПРЕДИ ДА ЗАМИНАТ ЗА ИСПАНИЯ И ДОКАТО ТЕЧЕ РЕМОНТА ВМЕСТО ЖИВОТНИТЕ ДА СЕ ВЪРТЯТ ПОНЕ ОКОЛО МАЙСТОРИТЕ ДА СЕ УЧАТ И ДА ВЪРШАТ ОБЩАШКАТА РАБОТА ГИ ПРАЩАШЕ НА РЕСТОРАНТ?!?!?! :) ЕЙ! 2 ПИКО ГРАМА МОЗЪК НЕМАТЕ БЕ!!!

23:14, 04.01.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина