Нов луксозен жилищен комплекс ще се строи в Тракия

Автор: Валерия Василева 19859
Нов луксозен жилищен комплекс ще се строи в Тракия

Строителството на нов луксозен жилищен комплекс започва в Тракия, научи plovdinow.bg. „Олимпия сити“ ще се намирана бул. „Шипка“, близо до „Форума“ и зеленчуковия пазар, което го прави изключително привлекателен, откъм местоположение.

През последните години се наблюдават нови тенденции в строителството в най-големия жилищен район. От големи жилищни комплекси, максимално използващи възможностите за РЗП -  към модерни сгради, в които акцент е визията, просторът и зеленината. 

Проектът на сградите на новия комплекс показват именно това. Те ще са отново в типичния стил за „Олимпия“ със скатни покриви и разчупен дизайн.  Той ще е от затворен тип, като е осигурена сигурността за бъдещите собственици на жилища там.

Сградите ще са осеметажни с по 5 апартамента на етаж. В момента стартира първият етап на строителството, като първоначално ще бъдат изградени три сгради. Инвеститорите залагат на многофункционален комплекс, който включва жилищни единици, търговски площи, офиси и паркоместа. Сградите са позиционирани по най-добрия начин, осигуряващ на живеещите в него добро изложение и комфорт. Предлагат се просторни апартаменти с една и две спални.

Въпреки площта на парцела, инвеститорите по традиция не се стремят към максимално застрояване, като така се решават едни от основните проблеми - осигурявайки на 100 % паркиране, широки свободни пространства и зеленина. Чрез подземни и надземни паркинги са осигурени паркоместа за всички живеещи и посетители на търговските обекти, които са с лице към булеварда. С други думи на лице е едно по-луксозно, качествено и съвременно строителство, което отговаря на търсенето на пазара. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина