Катастрофа с автобус обърка движението в Тракия! Шофьор на друг преминаващ рейс нарита пътник СНИМКИ

Автор: Валерия Василева 7774
Катастрофа с автобус обърка движението в Тракия! Шофьор на друг преминаващ рейс нарита пътник СНИМКИ

Катастрофа е станала преди минути в ЖР "Тракия" на бул. "Съединение" до зеленчуковия пазар, научи Plovdivnow.bg. Ударили са се автобус №24 от градския транспорт и малко бусче. За радост, пострадали няма. На мястото все още няма полиция, предаде наш репортер.

По първоначални данни, до сблъсъка се стигнало, след като шофьорът на буса се опитал да направи обратен завой насред пътното платно. 

Междувременно обаче покрай мястото на катастрофата е преминал автобус по линия 18 с кола номер 2993. Според нашия читател рейсът не спрял на спирката и един от чакащите да се качат почукал на вратата на шофьора. Той спрял, отворил вратата и тук се случило нещо, което никой не очаквал - тръгнал да рита пловдивчанина.

Няколко души, които са били на спирката, се развикали, а шофьорът ги репликирал: "Как няма да го удрям - от лявата ми страна има катастрофа, а той ми се разтропал на вратата!". След което се върнал на шофьорската седалка, без да позволи на никого да се качи в автобуса, и... потеглил.

Очакваме становището на Автотранс Чолаков за поведението на шофьора и мерките, които ще бъдат взети по отношение на него.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина