Камера е заснела катастрофата в Тракия

Автор: Plovdiv Now 7904
Камера е заснела катастрофата в Тракия

Камера е заснела катастрофата, която стана снощи в ЖР „Тракия”. Инцидентът е станал след гонка между два автомобила, при което единият у тях се блъска и нанася щети на пет паркирани на бул. „Освобождение” автомобили.

Кметът на района Костадин Димитров  коментира, че кметството е в добра комуникация с КАТ и се надява да бъде позволено осъществяване на плановете им за на намаляване на скоростта чрез неравности и превенция с камери.

“Още днес имаме среща с районното управление. Подали сме документи и за проектиране в Организация контрол по транспорта проекти за обезопасяване на кръговите кръстовища. На кръговото на Околовръстното имахме преди години този проблем с много ПТП-та. Така решихме по наша инициатива да сложим неравности, които направиха така, че от доста години да няма опасни катастрофи”, заяви Димитров пред TrafficNews.bg.

Участниците в инцидента са двама младежи на 22 и на 23 години. По данни на очевидци, малко преди удара БМВ-то и джип Порше Кайен са извършвали опасни маневри на пътя, осъществявайки гонка помежду си, съобщиха от МВР.

В последствие шофьорът на БМВ-то загубил контрол и блъснал 5 паркирани коли.

Двамата младежи са задържани. Пробите за алкохол са отрицателни.

Катастрофата с 5 блъснати коли в Тракия станала след гонка, двама младежи са арестувани

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина