Ето я новата “Мис България – Пловдив“ 2020

Автор: Невена Вранчева 16100
Ето я новата “Мис България – Пловдив“ 2020

Симона Хорозова е новата “Мис България - Пловдив” 2020. Красавицата грабна приза късно снощи, на бляскава церемония в Bushido Club и омая публика и жури.

Празникът и радостите за красавицата бяха двойни, защото тя отбелязва и своя 20-ти рожден ден.

Конкурсът бе съпроводен от много красота и блясък, а под светлините на прожекторите в популярното заведение излезнаха едни от най-красивите пловдивчанки. 
Водеща на събитието бе Мис България 2012 Габриела Василева, а сред специалните гости бе топ дизайнерът Стоян Радичев.

Всички кандидатки за титлата преминаха през три тура – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с официални рокли.

Победителката ще представи града ни на конкурса „Мис България”. Короната на новоизбраната Мис беше предадена от Стелияна Иванова – носителка на титлата „Мис България - Пловдив” 2019.

За нейна първа подгласничка бе избрана Александра Маркова , a втора в класацията на журито остана Таня Кузманова.

Гримьори и стилисти от цялата страна дойдоха в града на седемте тепета, за да се погрижат за перфектния външен вид на момичетата, като макиажа, на който заложиха бе лек, подчертаващ естествената красота на моделките. 

Красивите и елегантни тоалети пък бяха отбрани с актуалните за сезона цветове и линии.

На празника на красотата участие взе и гласовитата Маги Джанаварова, която се погрижи за доброто настроение на публиката в Bushido Club, част от мегакомплексът 7POINTS.

Купонът в дискотеката продължи до късно, а под светлините на прожекторите в клуба се появи човекът-глас Тони Стораро, който направи култово участие и изпълнена с танци нощ.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина