Черният петък напълни пловдивски мол, намаленията изкушиха хиляди

Автор: Plovdiv Now 6821
Черният петък напълни пловдивски мол, намаленията изкушиха хиляди

Черният петък в Пловдив за поредна година изкуши шопинг маниаците, които са готови да чакат в задръстване близо час, но да се доберат до намаление от 20%-30%.

Входовете на големите търговски обекти в града бяха обсипани от желаещи да пазаруват още през обедните часове.  Триетажният паркинг на мол "Plaza" се оказа тесен за пазаруващите. Някои от тях , които бяха предвидили да посетят мола по-рано, останаха изненадани от това колко време им е отнело да напуснат мястото за паркиране.

По думи на работещи в магазините, навалицата е започнала много рано, като молът е бил пълен още към 14:00  часа. Голяма част от пазаруващите споделиха пред репортер на TrafficNews, че не вярват отстъпките по магазините да са реални, но това не им попречи да ги  посетят. Дълги опашки се извиха и на касите, а някои от щандовете вече са празни. Част от пловдивчани се насочиха към определени обекти, в които са разбрали от интернет, че ще има реални намаления по 40-50%. 

"Днес е страшно, не знаем какво ще е утре, когато хората почиват", коментират работещи в магазините. По думите им предстои потокът да нарастне около 19:30- 20:00 часа тази вечер. 

Черният петък в България се отбелязва в последната седмица на ноември, като в някои от сайтовете намаленията започват още в началото на месеца. Традиционно с него започва сезонът на коледното пазаруване в САЩ. Много магазини предлагат силно рекламирани разпродажби на намалени цени и често отварят рано.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина