Близки на Найденов младши: Блъснал е жената, докато паркира на заден пред входа си

Автор: Ива Модова 4773
Близки на Найденов младши: Блъснал е жената, докато паркира на заден пред входа си

Найденов младши не е видял жената докато паркира. Това твърдят близки на Ивайло, които заявиха, че младежът е блъснал жената докато маневрира на заден ход. Той се е опитвал да паркира возилото си. Самата жена пък е пресичала пътното платно, но не на пешеходна пътека.

Припомняме, че 78-годишната жена издъхва от раните си в болница след инцидента, станал минути след 21:00 часа.

Семейство Найденови живеят само на 300 метра от мястото на инцидента. Наш репортер потърси фамилията за коментар, но на позвъняванията ни не отговори никой. От съседи научихме, че Ивайло и родителите му са скромни хора, отзивчиви и любезни. Екипът ни дори бе посрещнат с ругатни от съседи на семейството, според които младият мъж е невинен.

И днес новините около фаталното произшествие вълнува жителите на блок 94 в жилищния квартал. Мнозина признават, че в района се шофира изключително опасно, макар и улиците да се тесни.

„Много бързо карат, не спазват правилата. Улицата е без изход, но това не им пречи да дават газ. Докато готвя на терасата ги виждам как фучат”, заяви пловдивчанка пред наш екип.

Хората в района обаче не познават починалата жена. Версията им е, че същата се е прибирала от близкият магазин и че живее далеч от фаталното място. Мълвата за трагедията се носи и по съседните улици, но и там хората не знаят коя е пострадалата.

Що се касае до водача Ивайло Найденов, хората признават, че малко са чували за него. Виждали са го пред блока, както и в автомобила, но не и да шофира с превишена скорост.

Оказва се обаче, че зад гърба си синът на данъчния шеф има  18 нарушения по Закона за движение по пътищата.Той става правоспособен водач през 2017 година, когато е на 18. Административните глоби, които събира през този период до днес, сякаш тегнат като прокоба върху събитията от сряда вечерта. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина