Бащата на младия мъж, скочил от терасата, разказа какво точно се е случило

Автор: Plovdiv Now 12977
Бащата на младия мъж, скочил от терасата, разказа какво точно се е случило

Автор: Георги Тошев

„Не знам как му скимна да скочи, всичко стана много бързо”, така започна разказа си Бойко Колев - баща на скочилия от 5-я етаж 37-годишен мъж в пловдивския квартал Тракия.

Инцидентът стана днес, малко преди 11 часа.  По думите на хора от входа е бил шизофреник, но не е имал проблеми с никого от съседите. те го определят като "тих и кротък".

37-годишният мъж е паднал в тревата, а клоните от близкото дърво омекотили удара. След инцидента е бил в съзнание и е откаран в болница, където лекарите се борят за живота му.

„Надяваме се, че ще оцелее и ще се възстанови”, споделиха очевидци.

Пред TrafficNews бащата на мъжа разказа как точно се е случил инцидента:

„Аз бях в стаята, а той излезе да пуши цигара на терасата. По нищо не изглеждаше, че е намислил да скача. Никога не е споделял подобни помисли. Даже си говорихме и в един момент прескочи с краката над парапета. Докато се усетя и да отида до него да го хвана, той полетя. Не знам как му скимна да скочи, всичко стана много бързо.

Явно доста се засили щом успя да падне чак на тревата. Клоните са го спрели и е паднал в градинката. Веднага се обадихме на 112 и те дойдоха след 15-20 минути. Той беше още в съзнание. Добре, че не реши да скача през нощта, че тогава едва ли някой щеше да разбере.

Той не беше добре психически, имаше проблеми и го водихме по специалисти. Явно е изпаднал в някаква депресия и изведнъж е решил да скочи”, разказа Бойко Колев.

Той сподели още, че в жилището са живели само двамата. Жена му е в Испания, има и дъщеря, която е тук в България. Синът му не е имал проблеми и е добронамерен.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина