Заведение в Кършияка приема тайно клиенти, бдителни съседи го издадоха

Автор: Plovdiv Now 6553
Заведение в Кършияка приема тайно клиенти, бдителни съседи го издадоха

Пловдивско заведение грубо нарушава въведените от здравния министър мерки. Кафене „Тифани” в Кършияка се оказва, че работи без проблем през последните дни, съобщава TrafficNews.

Жители на квартала сигнализираха, че заведението на улица „Стоян Заимов” посреща тайно клиенти. Преди дни от обекта се е чувала музика, а хора са влизали вътре. Кафенето е било отворено уж само за поръчки за дома. Клиентите обаче са били допускани вътре, не само за да си вземат храна и напитки, но и да ги консумират по масите.

Бдителни съседи са подали сигнал и до полицията. Екипи с униформени са щурмували в неделя обекта. Вътре са заварили клиенти, които са пиели и ядели по масите, научи още медията ни.

Кафенето е добре прикрито между жилищните сгради. Черни завеси и щори ограничават видимостта в заведението, вратата пък е плътно затворена. Единствено музиката и гласовете на клиентите са издавали, че в кафенето се обслужват посетителите.

Управата на обекта е санкционирана за нарушаване заповед на министъра на здравеопазването за налагане на мерки против разпространението на заразна болест.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина