Собственици на имоти и бизнесмени на „Брезовско шосе” излязоха с отворено писмо

Автор: Plovdiv Now 4484
Собственици на имоти и бизнесмени на „Брезовско шосе” излязоха с отворено писмо

Собствениците на имоти и представители на бизнеса, засегнати от ремонта на бул. „Брезовско шосе“ призовават градските власти и кандидатите за кмет на Пловдив да се срещнат с тях, за да обсъдят наболелите проблеми в района. В противен случай заплашват, че ще предприемат мерки на неподчинение и блокиране на пътни артерии.

Ето и отвореното писмо:

Ние в качеството си на граждани, гласоподаватели и хора, които дават работа на стотици и развиват бизнеса на града ни, се обръщаме към Вас с поредица от въпроси, на които никоя институция или властимащ до момента не намери за необходимо да ни отговори, разясни или обсъди с нас.

Брезовско шосе не е поредната пътна артерия затворена в града. Това е място, което създава колосални затруднения и ограничава достъпа до имотите ни, затруднява достъпа на клиенти, затруднява и прави невъзможни доставките на стоки и материали. Задръстванията, дупките и черните прахолясали пътища са нашето ежедневие 24/7 последни две години. Оборотите на фирмите ни са намалели с повече от 50%. Борбата ви с мръсния въздух в район „Северен“ е пълна катастрофа със завишеното запрашаване в района.

Кога помислихте за обходен маршрут, скъпи? Знаете ли, че сте направили маршрути, които минават през частни имоти, които могат по всяко време да откажат преминаване?!

Къде са Ви указателните табели? Знаете ли как изглеждат, където ги има?

Къде са сроковете ви за приключване на обекта?

До кога ще ни пробутвате работата на археолозите като единствена пречка за довършване на работата ви?

Как ще ни компенсирате или обещетите?

Следите ли последствията от трафика на тежкотоварни автомобили?

Смятате ли, че живеещите и работещите не заслужават градски транспорт в непосредствена близост до ремонта?

Законното ни право да развиваме бизнесите си и да полагаме правото си на труд са напълно погазени.

В тона на предстоящите местни избори каним всички кандидати, заедно с настоящия кмет на среща, в която да ни бъде казано и документирано кога ще приключи тази драма за нас.

Очакваме коректност и действия! Стига лъжи!

Молим да се явите при нас на 13.10.2023г в 10ч, в противен случай сме готови да предприемем мерки на неподчинение и блокиране на пътни артерии.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина