Сериозни предупреждения за четирима на Руския пазар, не спазвали ограниченията

Автор: Plovdiv Now 1704
Сериозни предупреждения за четирима на Руския пазар, не спазвали ограниченията

Екип на Общинска полиция оотправи сериозно предипреждение към четирима души заради неспазване на заповедите на министъра на здравеопазването и на кмета Здравко Димитров, свързани с коронавируса.

При проверка пред Руския пазар в район „Северен“ вчера са засечени събрали се граждани, които не са спазвали разпоредбите за разстояние 2 метра един от друг и не повече от двама човека на едно място.

Служителите на Общинска полиция са предупредили нарушителите с протокол, като при повторно констатирано неспазване на заповедта ще бъдат санкционирани, като им се състави акт за неизпълнение разпорежданията на държавен контролен орган.

„Приканваме гражданите да спазват изискванията, както от министъра на здравеопазването, така и от кмета Здравко Димитров, тъй като това е добро за тяхното здраве“, подчерта заместник-кметът „Обществен ред“ Йордан Ставрев и поясни, че екипи на ОП „Общинска охрана“ и „Общинска полиция“ редовно обикалят паркове, градски градини, спортни площадки, алеите на река Марица и следят за ограничаване струпването на хора на едно място.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина