Психолози и полицаи влизат в детската градина, където днес дете падна от втория етаж

Автор: Илиян Велков 5072
Психолози и полицаи влизат в детската градина, където днес дете падна от втория етаж

Психолози ще провеждат консултации в детска градина "Бреза" в Пловдив, където днес дете падна от втория етаж. Специалистите ще работят с родителите, персонала и децата.

„Целта е да успокоим децата, които са в групата и са били свидетели на инцидента. По предварителни данни учителят и заместник-възпитателят са били на мястото, 12 деца е имало в групата.”, заяви зам.-кметът по образование Стефан Стоянов.

Работещите на детската градина са много притеснени от случилото се. Предстои им да бъдат разпитан от разследващите полицаи.

В спешното отделение на 6-годишното дете са направени всички необходими изследвания. Дойде и кметът на Пловдив Здраво Димитров, за да се информира за състоянието на детето и да разговаря лично с него.

„То ми каза – аз съм спайдърмен. И си спомням, че моята малка дъщеря като беше на 2-3 години, ме убеждаваше, че е фея и може да лети. Наистина децата се облъчват всекидневно, по 24 часа”, заяви кметът на Пловдив.

Родителите от детското заведение са притеснени от случилото се. Те също признават, че децата прекаляват с интернет игрите и анимационните филми.

Вижте още от мненията им във видеото:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина